Programma podium

Tijdens de Finishweek is er volop entertainment. Bekijk hieronder welke artiesten we welkom heten in de Race Village. Er wordt nog steeds gewerkt aan het programma, bekijk het dagprogramma voor een actueel overzicht van alles wat er te doen is.

Zie hier het gehele overzicht van alle optredens van de hele week.

Dinsdag 26 juni: Covernation
Een feest van herkenning! Pop- en rock covers, disco- en dance classics en natuurlijk hits van eigen bodem. Met Covernation krijgt “allround” een wel heel brede betekenis. Samen meer dan 100 jaar ervaring op het podium, een groep vrienden die het muzikaal naar hun zin hebben en dat met jou wil delen. En dat hoor en zie je. ROCKEN, MEEBRULLEN ÉN DANSEN; BIJ COVERNATION KAN HET!

Donderdag 28 juni: Splendid
De Haagse band is in 2001 opgericht door een aantal leden van de Hermes House Band en maakt van elk optreden, met een prettige mix van pop, rock, soul en reggae, een feest! De donderdagavond is een traditionele feestavond voor studenten. Het programma tijdens de Finishweek van de Volvo Ocean Race is daar ook op aangepast.

Vrijdag 29 juni: Causes
Causes scoorde een enorme hit met ‘Teach me how to dance with you’. Sindsdien speelt de band op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert At Sea en tourt veelvuldig langs uitverkochte zalen in binnen- en buitenland.

Vrijdag 29 juni: Chef’Special
Met hun laatste album ‘Amigo’ zette de Haarlemse band het uitverkochte Ziggo Dome helemaal op zijn kop. Na dit absolute hoogtepunt kijken de Cheffies er naar uit deze energie weer mee te nemen naar Scheveningen!

Vrijdag 29 juni: Racoon
Racoon is terug met een nieuw album én staat met grote shows in Groningen, Eindhoven en de Ziggo Dome! De band kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’.

Nog veel meer muziek
Ook op de andere dagen is er vanzelfsprekend een uitgebreid en gevarieerd muziekprogramma. Naast de reeds genoemde bands treden onder meer Sven Hammond, Big, Black & Beautiful en Bazzookas op. De Coronas staan, naast donderdag 28 juni, ook op zondag 24 juni en zaterdag 30 juni in de Race Village.
Op woensdag 27 juni is het Kidsday en dan komen voor de jongste kids Ernst, Bobbie en de rest optreden. Later op de middag zal ook Maan, winnares van The Voice, komen zingen.

Meer informatie over wat er allemaal te doen is kun je vinden bij het dagprogramma.