innovation pavilion woensdag 27 juni

Hieronder een overzicht van de bedrijven die woensdag 27 juni te bezichtigen zijn. Ieder bedrijf heeft een stand en kan meer informatie geven over hun innovatie. Nieuwsgierig? Wees welkom om een kijkje te nemen!

Blue Bots: Het makkelijker en goedkoper verzamelen van date over het milieu. Wat levert het op, wat kan je ermee en hoe doet Blue Bots dat? Dit is te zien in het Innovation Pavilion. Meer informatie.

Buginn: Met het Buginn Bijenhotel is het mogelijk om bijen, en andere insecten die zouden moeten overwinteren, terug te brengen in een stedelijke omgeving. Meer informatie.

eVision: Software waarmee op boorplatformen de operationele processen worden verbeterd. Meer informatie.

FutureProof The Hague: Met innovaties op onder andere het gebied van duurzaamheid wordt een stad een prettigere plek om te leven, wonen en ontspannen. Met een VR-bril maak je een virtuele tour door de stad met Futureproof-locaties. Meer informatie.

Logic Supply: Kleine computers die speciaal gebouwd zijn voor industriële omgeving, daar waar ‘’gewone’’ computers stoppen gaan deze door. Meer informatie.

Museon: Het Innovation LAB is een leuke en leerzame locatie voor jong en oud waar men zelf aan de slag kan gaan en de bedrijven en organisaties informeren het publiek graag over hun duurzame, innovatieve activiteiten. Ontdek het zelf! Meer informatie.

Noria: Door de Plastic Afval Scherp kan zonder CO2 producerende aandrijving plastic afval uit het water worden geschept. Meer informatie.

Ortega Submersibles: Met deze onderzeeer hoeft een duiker niet meer te trappelen, maar kan hij gewoon onder water varen. Kom zien hoe een duiker dat doet. Meer informatie.

Precious Plastic: Precious Plastic Den Haag recycled plastic afval om naar nieuwe producten. Kijk welke producten er zijn gemaakt en hoe dit in z’n werk gaat. Meer informatie.

Recycled Park: De plasticvangers die drijven in het water halen het plastic uit het water. Dit plastic wordt gerecycled en is een bouwsteen voor een nieuwe groenvoorziening: een drijvend park.  Meer informatie.

ROC Mondriaan:  Hoe kan een school verduurzamen? Het ROC Mondriaan laat het zien door VR techniek te gebruiken voor het lassen en spuiten. Meer informatie.

Sailing Innovation Centre:  Zie de innovaties waardoor er meer medailles worden gewonnen en meer mensen de zeilsport beleven. Het Sailing Innovation Centre helpt bij het versnellen van innovaties in de zeilsport. Meer informatie.

Sailmon: Sailmon ontwikkelt software én hardware oplossingen, ontwerpt instrumenten en displays en is continue bezig met nautische innovaties. Een daarvan is Sailmon LOGS een sociaal platform voor zeilers, waarop je data en media kunt delen, plaatsen en afspelen, om reizen en tochten te herbeleven. Meer informatie.

Svasek: Svasek is gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van kustwaterbouw, havenontwerp en rivierwaterbouw en laat in het Innovation Pavilion innovatieve meetboeien zien waarmee medailles zijn gewonnen op de  Olympische Spelen. Meer informatie.

TNO:  TNO brengt je op hoogte van de laatste innovaties zoals autonoom varen en onderwater wifi. Wat gaat dit teweeg brengen in de wereld en welke voordelen heeft het? Bekijk het in de stand.Ook kan je via een spel aan de slag te gaan met één van de toepassingen van autonomie onder water, het opsporen van mijnen op vaarroutes. Meer informatie.

Tubebarrier: De Tubebarrier is een tijdelijke waterkering, een holle plastic tunnel, die zich met water vult en zo als nooddam fungeert bij overstromingen. Meer informatie.

Volans: De Volanscoastel, de innovatieve roeiboot, is ontwikkelt om langs de kust en op zee te kunnen roeien. Meer informatie.

VPdelta: VPdelta creëert proeftuinen waarin startups, scale-ups, mkb’ers, studenten, wetenschappers en gebiedsbeheerders innovatieve concepten testen, verbeteren en demonstreren.  Meer informatie.