innovation pavilion maandag 25 juni

Hieronder een overzicht van de bedrijven die maandag 25 juni te bezichtigen zijn. Ieder bedrijf heeft een stand en kan meer informatie geven over hun innovatie. Nieuwsgierig? Wees welkom om een kijkje te nemen!

Blue02 / LTO:  Zeewier als voedingssupplement voor koeien gebruiken als veevoer voor koeien. Meer informatie.

Buginn: Met het Buginn Bijenhotel is het mogelijk om bijen, en andere insecten die zouden moeten overwinteren, terug te brengen in een stedelijke omgeving. Meer informatie.

Birds.ai / Samasource: Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en slimme algoritmes voor de verwerking van grote hoeveelheden luchtdata  weet de beheerder wanneer het beste onderhoud kan plaatsvinden. Meer informatie.

Haagse Hogeschool: Aansprekende innovaties van verschillende opleidingen en lectoraten. Zoals de Wave Pool in Den Haag, waardoor je kan surfen wanneer jij wil of de technologische aanpassingen die een brug slaan tussen mensen met een beperking en de sport. Meer informatie.

ISIS / Hiber: Ruimtevaart en kleine satellieten voor open zee. Meer informatie.

I-did: Het laten zien van een circulaire samenleving waarin producten en grondstoffen niet meer worden weggegooid, maar worden hergebruikt. Meer informatie.

Marike: Het Haagse design sanitairmerk Marike® heeft een aantal ontwerpen geïnspireerd op een jacht en de zeilsport. Meer informatie.

Museon: Het Innovation LAB is een leuke en leerzame locatie voor jong en oud waar men zelf aan de slag kan gaan en de bedrijven en organisaties informeren het publiek graag over hun duurzame, innovatieve activiteiten. Ontdek het zelf! Meer informatie.

Naïf Care: Ocean friendly huidverzorging op basis van minerale filters zonder nanodeeltjes. Meer informatie.

Noordzeeboederij: Hoe groeit zeewier onderwater? Kunnen we het eten en wat draagt het bij aan circulaire economie, dit alles is te zien bij de stand. Meer informatie.

St. Noordzeevis Scheveningen: Wat voelen de pulsvissen door de pulsvisserij? Welke voordelen heeft het? Kom het te weten en ervaar wat de vissen voelen? Meer informatie.

Ortega Submersibles: Met deze onderzeeër hoeft een duiker niet meer te trappelen, maar kan hij gewoon onder water varen. Kom zien hoe een duiker dat doet. Meer informatie.

Otis Insight: Tracking apparatuur en het tonen van realtime informatie van raceteams bij roei- en zeilevenementen. Meer informatie.

Sailing Innovation Centre: Zie de innovaties waardoor er meer medailles worden gewonnen en meer mensen de zeilsport beleven. Het Sailing Innovation Centre helpt bij het versnellen van innovaties in de zeilsport. Meer informatie.

TNO: TNO brengt je op hoogte van de laatste innovaties zoals autonoom varen en onderwater wifi. Wat gaat dit teweeg brengen in de wereld en welke voordelen heeft het? Bekijk het in de stand. Meer informatie.

Volans: De Volanscoastel, de innovatieve roeiboot, is ontwikkelt om langs de kust en op zee te kunnen roeien. Meer informatie.