De Volvo Ocean Race is de langste, zwaarste en meest uitdagende zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze
legendarische Race 
voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 gezeilde zeemijlen is Den Haag de ultieme
bestemming en de aankomst belooft 
een onvergetelijk sportmoment te worden.

Miljoenen kijkers
De Volvo Ocean Race is een internationaal topsportevenement. Miljoenen fans wereldwijd volgen de extreme avonturen van de zeezeilers.
Van zondag 24 tot en met zondag 1 juli 2018 is Den Haag het centrum van de internationale zeilwereld waar de laatste kostbare punten worden
verdeeld. De organisatie verwacht in een week tijd ruim 400.000 mensen. Tijdens de Volvo Ocean Race pitstop in 2015 stond de teller al op 125.000 bezoekers in twee en een halve dag.

Feest voor jong en oud, gratis toegang
De Volvo Ocean Race Finish in Den Haag is een feest voor jong en oud. De toegang is gratis en buiten het grote aantal Volvo Ocean Race experiences bieden wij ook concerten, kite-, wind-, en golfsurf evenementen en maatschappelijke bijeenkomsten zoals een Duurzaamheidscongres over de toekomst en de kracht van onze oceanen. Kortom de ultieme bestemming.

Expo in de eerste haven
Omdat de finish van de Volvo Ocean Race een historisch moment is creëert de organisatie, in de Scheveningse havens, een avontuurlijke, ongedwongen maritieme sfeer.

In het water maar ook aan de wal hebben we plaats voor boten van allerlei afmetingen. Zeilboten, sloepen, raceboten, motorboten en ribs om maar eens wat te noemen. Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor de aanbieders van nautische en lifestyle producten.

Voor exposanten starten we met het invullen van de posities in de 1e haven, daarna volgen de 2e en 3e haven. Alleen Officiële Partners van de Volvo Ocean Race Finish krijgen het recht op een exclusieve exporuimte in de Race Village.

Inrichting stand Volvo Ocean Race Expo
Alle pagode tenten krijgen een uniforme en maritieme uitstraling. Uiteraard mag iedere standhouder dat exclusiever maken met een onderscheidende vloer of wanden.

Algemene informatie
• Standaard diepte van de pagodetent is 4 meter.
• Pagodetent is minimaal 4 meter breed.
• Pagodetent is inclusief 1 elektriciteitspunt en 3 spots per 4 meter.

Kosten
4 x 4 pagodetent   € 4.000,-
8 x 4 pagodetent   € 7.000,-
12 x 4 pagodetent € 10.000,-
• Pagodetent upgraden met houten gestoffeerde witte wanden en bankirai vloer: € 50,- per m2
• Eigen stand € 175,- per m2

• Prijzen exclusief BTW.
• Prijzen gelden voor totale event periode.