Expo

De groots opgezette Boat EXPO is de zeilbeurs van de zomer van 2018 met tal van stands en aanbieders van onder meer bootmaterialen, navigatieapparatuur, kleding, reizen en lifestyle producten. Veel stands hebben speciaal voor het toernooi leuke aanbiedingen en andere acties in petto. In de EXPO genieten bezoekers van een hapje en een drankje en slenteren ze ontspannen langs de vele leuke shops.

De Volvo Ocean Race is de langste, zwaarste en meest uitdagende zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische Race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 gezeilde zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming en de aankomst belooft een onvergetelijk sportmoment te worden.

Miljoenen kijkers
De Volvo Ocean Race is een internationaal topsportevenement. Miljoenen fans wereldwijd volgen de extreme avonturen van de zeezeilers.
Van zondag 24 tot en met zondag 1 juli 2018 is Den Haag het centrum van de internationale zeilwereld waar de laatste kostbare punten worden verdeeld. De organisatie verwacht in een week tijd ruim 400.000 mensen. Tijdens de Volvo Ocean Race pitstop in 2015 stond de teller al op 125.000 bezoekers in twee en een halve dag.

Feest voor jong en oud, gratis toegang
De Volvo Ocean Race Finish in Den Haag is een feest voor jong en oud. De toegang is gratis en buiten het grote aantal Volvo Ocean Race experiences bieden wij ook concerten, kite-, wind-, en golfsurf evenementen en maatschappelijke bijeenkomsten zoals een Duurzaamheidscongres over de toekomst en de kracht van onze oceanen. Kortom de ultieme bestemming.

 

De volgende exposanten zullen aanwezig zijn tijdens de Volvo Ocean Race:

 • Kristalpad – ‘Zeg maar dag tegen scheermesjes! Pijnloos ontharen met de Allure Kristalpad uit Zwitserland.
 • Sjaal met Verhaal – Sjaal met Verhaal verkoop hippe, kleurrijke producten uit Nepal en Thailand die handgemaakt zijn door en voor vrouwen. Speciaal voor de Volvo Ocean Race hebben wij een unieke nautische collectie samengesteld!
 • Kaartkussens – Een echte watersportliefhebber geef je een orgineel waterproof kaartkussen cadeau. Je favoriete vaargebied onder handbereik, momenteel al 80 vaargebieden van officïele ANWB waterkaarten en hydrografische dienst. Vanaf € 29,95 op www.kaartkussens.nl
 • General Eyewear/Slatik – Slastik, the watersport sunglasses which you can’t lose in the sea, because of the flexible, elastomer headband which is telescopic adjustable. No pressure points and nicely tight around your head.
 • Heybisco
 • Invitalis Benelux
 • Shirtbyhand – ShirtbyHand is binnenkort aanwezig bij de Volvo Ocean Race. Kom langs voor het vrijblijvend inmeten, of het aanpassen van je maatvoering en bestel direct je shirts op maat. Speciaal voor de Volvo Ocean Race geldt een korting: 2 op maat gemaakte shirts voor €125,-
 • Maui Jim Germany GmbH
 • CC Cosmo
 • Vetus BV – VETUS is een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. Innovatieve producten ontwerpen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Wij bieden meer dan 4.000 technische producten die grotendeels door ons team van engineers zijn ontworpen. Onze missie is het maken van producten, die u het leven aan boord gemakkelijk maken zodat u kunt genieten op het water.
 • Marano Wellness – Het Comfy massagekussen is uniek, vanwege het feit dat het een echt, zacht kussen is met een volledig geïntegreerd massage systeem van binnen en infrarood verwarming. Te gebruiken op 12V en 220V maar ook draadloos verkrijgbaar.
 • The Brow® – The Brow® is the patented sun visor that covers your eyes from direct sunlight. You’ll feel your eyes comforted by shade, see real colors, experience a free clear view and you’ll have direct eye contact with your friends.
 • PGA Catalunya Resort – PGA Catalunya Resort is one of the world’s leading real estate developments and fully-serviced lifestyle resorts. It incorporates two championship golf courses, a wide range of gastronomy options and outdoor activities and two hotels, Hotel Camiral a luxury 5-star hotel a member of Leading Hotels of the World and a new boutique hotel, LAVIDA hotel.
 • Toerzeilers – Stap aan boord bij De Toerzeilers voor de leukste zeilevenementen. Zeilvakanties in binnen- en buitenland, informatieve workshops en trainingen, een spetterend clubblad en nog heel veel meer! Daarnaast een actieve belangenbehartiging voor de zeilende watersporter.