De Race Village van de Finish staat op het sportstrand van Den Haag – Strandweg 4, Scheveningen.

Openingstijden: De Race Village is van zondag 24 juni tot en met zondag 1 juli geopend.
Kijk voor de openingstijden per dag in ons programma.

Eten en drinken
Op het evenemententerrein zijn volop eet- en drinkgelegenheden.

Infobalie
Bij de informatiebalie kun je terecht voor vragen over het programma, de weersverwachtingen, de voorzieningen, het openbaar vervoer en de activiteiten op het Volvo Ocean Race terrein. Dit is ook de plek om gevonden voorwerpen in te leveren of verloren voorwerpen te melden. De infobalie bevindt zich bij de ingang op het evenemententerrein.

Minder validen
Met een strandrolstoel of een strandrollator kun je het strand van Kijkduin of Scheveningen op. Je kunt verschillende soorten rolstoelen en rollators huren bij Biesieklette: biesieklette.nl. Ook het strandpaviljoen Gotha en de Jutterskeet in Kijkduin hebben strandrolstoelen te leen. Meer informatie over de toegankelijkheid van de Haagse stranden lees je op de pagina Haagse stranden toegankelijk met een handicap.

Gevonden voorwerpen
Ben je iets kwijt of verloren op het terrein van de Volvo Ocean Race Finish Den Haag, meld dit dan bij de infobalie op het terrein. De infobalie vind je bij de ingang van het evenemententerrein.

Routebeschrijving
LET OP! Gezien de verwachte drukte raden we je sterk aan om met het openbaar vervoer te komen.

Openbaar vervoer

De makkelijkste en meest duurzame manier om naar het evenemententerrein te komen is door te komen met het openbare vervoer. Vanaf station Den Haag Holland Spoor kunt u tram 11 richting Scheveningen Strand nemen en uitstappen bij halte Strandweg. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.Vanaf station Den Haag Centraal kunt u met HTM bus 22 en uitstappen bij Duinstraat. Vanaf daar is het 8 minuten lopen of kunt u overstappen op tram 11.

Fiets

  • OV fiets: Pak de fiets vanaf het station;
  • Haagsche stadsfiets: Huur een fiets vanaf een groot aantal punten in Den Haag;
  • Fietsenstallingen: Bij het terrein is een fietsenstalling. Voor een beveiligde stalling kun je naar Bieskelette.

Auto
De Volvo Ocean Race Finish Den Haag is lastig bereikbaar met de auto. Op de boulevard, aangrenzend aan het evenemententerrein is parkeren niet mogelijk. Kom je toch met de auto, dan kun je op eigen gelegenheid in de omgeving parkeren. Houd rekening met zeer drukke wegen.

Via de website uitjeauto.nl kan eenvoudig een parkeerplaats worden gereserveerd voor strandzondagen en evenementen in Scheveningen. Hierdoor ben je verzekerd van een parkeerplaats op loopafstand van het strand.

Via de website van gemeente Den Haag vind je de verschillende P+R garages.

Houd vanaf de snelweg ‘Scheveningen-Haven’ aan. Het adres is Strandweg 4 (Scheveningen). Als je met de auto komt, is het advies als adres Adriaan Maasplein te gebruiken.

Boot 

Neem de boot in plaats van de auto of tram en verleng je vaar-ervaring. Speciaal voor het festival vertrekt elke 10 minuten vanaf het Centraal Station in Den Haag (t.o. Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst Prinsessegracht 4)) een boot die je in 45 minuten naar de Haringkade brengt. Vanaf hier is het een kleine wandeling naar de populairste badplaats van Nederland.

Informatie : (+31) (0) 70 4451869, reserveren alleen online. 

Informatiestand staat aan de Koekamp.