Zeilpieten vieren feest in Den Haag

Van zijn aankomst in de haven van Scheveningen tot zijn eindhalte op het Plein in Den Haag. Massa's mensen kwamen zaterdag om een glimp van de Sint op te vangen. 190.000 duizend om precies te zijn. Dat meldt de organisatie van de intocht samen met de politie . Dat zijn zo'n 10.000 bezoekers meer dan bij de intocht van vorig jaar. 

Het programma begon om 10.30 uur op een groot podium in de haven, rond 11.30 uur zette Sinterklaas voet aan wal in de 2e Binnenhaven. In de haven was ook de Volvo Ocean Race Den Haag pietenboot aanwezig! Onder toeziend oog van de talloze kinderen werden de zeilpieten ontvangen. Ook gingen vele kids met de populaire mascotte Wisdom en de trofee op de foto. Volgend jaar juni zal de trofee opnieuw in de haven zijn tijdens de Finish van de Volvo Ocean Race. Dan in de handen van de bemanning van de winnende boot!

Tekenwedstrijd

Speciaal voor Sinterklaas is een tekenwedstrijd uitgeschreven. Houd jij van kleuren en wil je tijdens de Kidsdag op woensdag 27 juni meedoen aan alle festiviteiten van de Volvo Ocean Race Finish? Download dan vde kleurplaat en maak kans om te winnen! DOWNLOAD DE KLEURPLAAT


Pietenboot


Sinterklaas intocht

Live via TV West

De intocht verliep zonder problemen, al had een zonnetje volgens veel bezoekers niet misstaan. Omroep West deed live verslag van de intocht. De uitzending wordt op zaterdag en zondag via TV West herhaald om 15.00 uur.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.