Vrijwilligers in Kaapstad gezocht voor populaire Klompboot

The Volvo Ocean Race is in volle gang! Na een 45.000 mijl racen rond hele wereld finishen de zeven deelnemende teams volgend jaar juni in Den Haag, 'The Ultimate Destination'. Om Den Haag internationaal op de kaart te zetten hebben we de klompboot in het leven geroepen en zoeken we voor der periode 24 november tot 9 december 2017 een paar enthousiaste vrijwilligers die al in Kaapstad zijn.  

Wij zoeken vier sterke mensen voor het opbouwen van de boot in de avond van 23 november in Kaapstad. Verder zijn wij op zoek naar twee teams van twee gastheren en/of –vrouwen die enthousiast zijn  en de bezoekers kunnen informeren over  Nederland en Den Haag. Dit geldt voor hele evenement in Kaapstad van 24 november tot en met 9 december.  Tot slot zijn we nog op zoek naar vier mannen die kunnen helpen bij het afbouwen van boot. Dit gebeurt op 9 december in de avond.

Klompboot


We bieden eten, drinken, kleding en een unieke ervaring tijdens dit internationale evenement. Heb jij een grote affiniteit met zeilen, Nederland, Den Haag en wil je graag meewerken op een groot internationaal sportevenement? Dan zoeken we jou! 

Interesse? Neem dan snel contact met ondergetekende. Geef kort aan wie je bent en je beschikbaarheid. Beschrijf daarnaast kort wat je zou willen doen en waarom je dit wilt doen!

Wil je meer weten over de Klompboot? Lees dan dit artikel op onze website. De klompboot in actie zien? Bekijk dan de eerste aflevering van onze ‘Cloggie Reporters’ met de Klompboot via Facebook of YouTube.  

Tot in Kaapstad!

Jim Roberti

Jim.roberti@denhaag.nl
+31625769878​Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.