Versla Den Haag in Virtuele Race en maak kans op prachtige TNG Watch

Volvo Ocean Race Den Haag vaart ook mee met de race. En jij kan de strijd met ons aanbinden. Het maakt niet uit als je nu pas begint, want iedere etappe geldt als een nieuwe race, met nieuwe kansen. Doe mee en speel mee voor te gekke prijzen! 


Wat moet je doen?

  1. Registreer je op Virtual Regatta www.virtualregatta.com of via de app.

  2. Selecteer de Volvo Ocean Race om te spelen.

  3. Zoek het account “Volvo Ocean Race Den Haag” en voeg ons toe als vriend.

  4. Geef je contactgegevens en Virtual Regatta teamnaam op via het inschrijfformulier

  5. Speel tegen ons, probeer eerder te finishen en maak kans op de prijzen.


Virtual race 2

De great circle route - doe er je voordeel mee!

Wat kun je winnen?

Er zijn twee prijzen die deze etappe worden vergeven: de prijs voor de snelste boot en daarnaast deelname aan de loting voor de hoofdprijs. Wij verloten de hoofdprijs deze etappe onder alle deelnemers die eerder dan de boot van Volvo Ocean Race Den Haag finishen. Blijf de boot voor en maak kans om de hoofdprijs te winnen.

Prijs snelste boot: De schipper van de boot die het eerste in Melbourne aankomt is uitgenodigd voor een meet & greet tijdens de finish in Den Haag. Daar komen alle schippers die een Virtual Regatta-leg hebben gewonnen bijeen en zorgen we voor een bijzondere en exclusieve bijeenkomst. Daar wil je bij zijn!Heb je deze al een keer gewonnen, dan kwalificeert automatisch de nummer 2 zich voor deze prijs.

Hoofdprijs (loting): Alle deelnemers die zich kwalificeren door eerder dan onze Volvo Ocean Race boot in Melbourne te finishen, doen deze etappe mee met de loting voor een geweldig zeilhorloge: TNG Team AkzoNobel Limited Edition! Dit horloge is er zowel voor de heren als dames. Met dank aan TNG Swiss Watches!Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.