Vaar zelf de Volvo Ocean Race met Virtual Regatta!

De beste stuurlui staan aan wal, zo luidt het gezegde. En jij mag nu vanuit je luie stoel bewijzen dat je inderdaad goed kunt navigeren. Vaar met het simulatiespel Virtual Regatta zo snel mogelijk naar de volgende havenstad in de Volvo Ocean Race. Dit prachtige spel kun je spelen via de desktop en mobiel. Het is levensecht en spannend, want het maakt gebruik van de werkelijke weergegevens, koers en gekozen zeilen. Wereldwijd doen er al meer dan 78.000 spelers met de Volvo Ocean Race mee!


Speel mee met Volvo Ocean Race Den Haag en maak kans op prijzen

Volvo Ocean Race Den Haag vaart ook mee met de race. En jij kan tegen ons racen. Het maakt niet uit als je nu pas begint, want iedere etappe geldt als een nieuwe race, met nieuwe kansen. Doe mee en maak kans op te gekke prijzen! Wat moet je doen?

  1. Registreer je op Virtual Regatta www.virtualregatta.com of via de app.

  2. Selecteer de Volvo Ocean Race om te spelen

  3. Zoek het account “Volvo Ocean Race Den Haag” en voeg ons toe als vriend

  4. Geef je contactgegevens en Virtual Regatta teamnaam op via het inschrijfformulier

  5. Speel tegen ons, probeer eerder te finishen en maak kans op de prijzen


Wat kun je winnen?

Iedere etappe verloten wij toffe prijzen onder alle deelnemers die eerder dan de boot van Volvo Ocean Race Den Haag finishen. Iedereen maakt dus kans om prijzen te winnen. Het is weliswaar nog een verrassing wat er voor elke leg als hoofdprijs te winnen is, maar denk bijvoorbeeld aan geweldig prijzen als:

  • VIP voor vier personen in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen

  • Officieel Volvo Ocean Race Finish The Hague-zeiljack van Musto

  • TNG Team AkzoNobel Limited Edition horloge

  • Arrangement tijdens de Volvo Ocean Race Den Haag Finish


Verder worden alle schippers die als eerste een leg finishen uitgenodigd voor een meet & greet tijdens de finish in Den Haag!

Alle prijzen zijn tijdens de Volvo Ocean Race Finish Den Haag op te halen. Winnaars worden gemaild door de organisatie.

Doe nu nog snel mee met de race naar Kaapstad en wie weet win jij wel de eerste prijs!

Tip: Volvo Ocean Race Den Haag ambassadeur Gerd-Jan Poortman geeft af en toe belangrijke zeiltips voor de legs, volg Volvo Ocean Race Den Haag via social media en mis niets.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.