Over zout én zout water, warme jassen en kerstkaarten

Door Edward Swier

Als altijd zijn onze Cloggy Reporters achter de vloot aangevaren én maakten ze de leukste reportages in de haven. De Klompboot van de Volvo Ocean Race Finish Den Haag legde begin december aan in de haven van Kaapstad.

Gerd-Jan Poortman en Stefan Coppers ontdekten hoe Zuid-Afrikanen én Nederlanders omgaan met hun water(tekort). Ze zagen, aan boord van de zeezeilers én op het land, hoe van zout water zoet water wordt gemaakt. Carlo Huisman onthult dat hij op de Zuidelijke Oceaan de mogelijkheid heeft om zijn jas te verwarmen. Annemieke Bes schrijft een kerstkaart. En Carolijn Brouwer speelt de Houd je Waffel-quiz met haar Chinese teamgenoot Liu Xue, alias Black. Je kunt natuurlijk ook weer meedoen met de kijkersvraag.

Kijk de derde aflevering van de avonturenreeks van de Klompboot en volg de route van onze dappere klompzeilers tot eind juni 2018. Dan zullen Poortman en Coppers namelijk weer aanmeren in Den Haag. 

klomptboot varend


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.