Haagse klompboot met onboard reporters in Volvo Ocean Race

Het is veruit de minst geavanceerde boot die in de haven van Alicante ligt tijdens de start van de Volvo Ocean Race. Maar zonder twijfel is het wel de meest opvallende. De Klompboot van de gemeente Den Haag mag dan klein zijn, maar springt wel in het oog. De ervaren bemanning van deze Klompboot, Gerd-Jan Poortman en Stefan Coppers, maken tijdens deze editie van de Volvo Ocean Race een twaalftal videoblogs van tien minuten. Eerste vlog 25 oktober.

Ex-Volvo Ocean racers worden Clog vloggers

De bemanning van de boot, Gerd-Jan Poortman en Stefan Coppers, heeft veel ervaring op zee. Poortman was driemaal eerder deelnemer aan de Volvo Ocean Race. Hij heeft al meer dan 150.000 zeemijlen gevaren en is nu ambassadeur van de Volvo Ocean Race Finish. TV-Programma maker Stefan Coppers was tijdens de vorige editie van de Volvo Ocean Race on-board reporter van Team Brunel.  

Dankzij deze twee reporters in Haagsche dienst krijgt de kijker een kijkje in de keuken van de Volvo Ocean Race. Het tweetal maakt gedurende de race twaalf vlogs van ongeveer tien minuten met de heroïsche avonturen van een stel unieke zeehelden die ook worden getest op hun kennis van ‘die mooie stad achter de duinen’.  

Klompboot

(foto: Alex Postigo)

Na Alicante zal de Klompboot en de onboard reporters ook nog in Kaapstad, Hong Kong, Newport, Gotenburg en natuurlijk in Den Haag de Ultieme Bestemming  afmeren. Ondertussen is de reis te volgen via:http://volvooceanracedenhaag.nl/#klomp 

Aandacht voor de Finish in Den Haag

Met de Klompboot vraagt de gemeente Den Haag in de buitenlandse havens aandacht voor de stad, als ideale plek om te wonen, werken en verblijven. Als Ultieme Bestemming. En nátuurlijk is Den Haag, Stad aan Zee, de mooiste locatie om grote evenementen zoals de finish van de Volvo Ocean Race te bezoeken.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.