Batenburg Techniek eerste Host City Sponsor Volvo Ocean Race Finish Den Haag 2018

Den Haag organiseert voor het eerst in de historie de finish van de legendarische Volvo Ocean Race in juni 2018. Technisch dienstverlener Batenburg Techniek is het eerste bedrijf dat zich als host city sponsor officieel verbindt aan de finish van dit internationale topsportevenement.

Feest voor iedereen

De finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag wordt een feest voor de hele Nederlandse en internationale zeilcommunity. Acht dagen lang staat alles in de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. De finish, van 24 juni tot en met 1 juli 2018, belooft een festijn te worden voor zeilers, het grote publiek en het bedrijfsleven. De toegang is gratis.

Een van de grootste business to business events

De Volvo Ocean Race is na de Olympische Spelen het grootste business-to-business sportevenement ter wereld. Voor diegenen die het niet precies meer weten: De Volvo Ocean Race werd tot op heden elke drie jaar georganiseerd. Vanaf deze editie gaat de race elke twee jaar van start.

In 2015 deed de race Den Haag ook aan voor een driedaagse pit-stop waar meer dan 125.000 mensen op afkwamen. Dit mondiale zeilavontuur start in oktober van dit jaar in Alicante en voert de zeilers, waaronder namens Nederland team AkzoNobel en Team Brunel, door vier oceanen, langs zes continenten en 12 wereldsteden.

Onvergetelijke ervaring voor Batenburg Techniek

Batenburg Techniek gaat deze editie gebruiken om de verschillende activiteiten binnen het bedrijf een gezamenlijk platform te bieden. Voor klanten en relaties is er een op maat gemaakt hospitality programma ontwikkeld zodat zij de Volvo Ocean Race van dichtbij mee kunnen maken.

Ralph van den Broek, de CEO van Batenburg Techniek, kijkt uit naar de samenwerking. “De zeilers zijn tijdens de Volvo Ocean Race elke dag gefocust om samen het maximale uit hun schip én de mens te halen. Die parallel trekken we graag met Batenburg Techniek. Waar we elke dag bezig zijn om met een slimmere focus op nieuwe technieken oplossingen te realiseren voor onze klanten. Niet alleen voor de race van vandaag maar vooral die van morgen!" 

Over Batenburg Techniek

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de ‘smart industry’. Met circa 900 specialisten richt Batenburg Techniek zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie en infra. Vanuit drie divisies - Handel en Assemblage, Industriële Automatisering en Gebouwgebonden Installaties - worden slimme componenten geleverd, geïnstalleerd en hoogwaardige software ontworpen om processen te besturen. Voor meer informatie, bezoek batenburg.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Telefoon: 020 570 90 60
info@tigsports.nl

Sponsoring / Guest Experiences

hospitality@volvooceanracedenhaag.nl (Noortje van der Lugt)

Hotel

hotel@finishvolvooceanracedenhaag.nl (Gitta Hanrath)

Pers / Communicatie

info@tigsports.nl (Simon Keijzer)

www.volvooceanrace.com www.teamakzonobel.com www.brunelsailing.net

Privacy ENGLISH

De organisatie van de Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en ontvangers van haar nieuwsbrieven en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens alleen voor het versturen van gewenste nieuwsbrieven of om contact op te nemen na deelname aan prijsvragen/acties.

Disclaimer

Met registratie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag.

Na bevestiging van uw registratie wordt u voorafgaand aan de Finish van de Volvo Ocean Race middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het evenement, het programma en praktische informatie.

(Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor ontvangst van nieuwsbrieven van TIG Sports en/of promotionele acties van haar partners. Te allen tijde worden de vereisten en richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.